Pazar, Mart 5

Tahinli kek ve geçen hafta


Geçen hafta Füs tahinli kek yapmıştı. Ben bir dilim yedim, çok lezzetliydi.Yanlız şöööyle bir durum oldu: baktık ki ikimizde keki çok beğendik hemen dilimleyip tabaklara koyup komşulara dağıttık.Yoksa bütün tepsiyi yiyebiliriz diye korktuk. Bir ince dilim kekin 3 dilim ekmeğe eşit olduğunu öğrendiğimden beri kek bana hiç sempatik gelmiyor maalesef. Füs şu anda İzmit’te olduğu için tarifi dönünce ondan alıcam…



Biraz da geçen haftadan bahsetmek istiyorum. Geçen hafta Burcu’ya gitmem gerekiyordu ya Burcu Pazartesiden itibaren onda kalacağım akşamı eziyete çevirme planlarına başladı. Ve en son yaptığı plan şuydu:
Önce Fransız kültür merkezine gidilip Rönesans döneminde resim sanatının durumu ile ilgili söyleşiye katılınacak. Sonra gidip deli gibi pizza yenilecek. Sonrada Saat 11 gibi Kurtlar Vadisi Irak filmine girilecek. Filimden çıkılınca da evde sabaha kadar tv izlenecek,kahve içilecek, site güncellenecek. Neyse ki bu planı uygulayamadı. Çarşamba iş çıkışı EGS ye gittik. İkimizde serviste yol boyunca tasarruf tedbirleri almamız gerektiğini, hiç alışveriş yamamamız gerektiğini konuştuk. Sonra EGS ye girer girmez önce 2’şer kitap aldık. Sonra birer etek aldık. Yetmedi Burcu çanta aldı, ben hırka aldım. O bana çizme al diye tutturdu ama iradem sayesinde onbininci çizmemi almaktan kurtuldum Sonra güzel bir yere gittik. Yemek yedik karşılıklı şarap içtik. Canlı müzik te vardı, çok güzeldi. Dönerken Mart ayı dergilerini topladık. Gidip evde kahve+tatlı keyfi yapıp dergilerimizi okuduk. Yattığımızda gene geçti ama ben çok güzel bir gece geçirdiğim için ertesi gün kendimi hiç yorgun hissetmedim.
Cuma akşamı da Burcu bende kaldı. Önce 1 saat kadar tenis oynadık. Sonrada yine dışarı yemeğe gidip balık+şarap yaptık. Sonra gece evde tv karşısında sızdık.
Gelelim bu haftaya; pazartesi günü kızlarla hep birlikte oryantal dans kursuna başlıyoruz. Haftada 2 saat oryantal çalışacağız. Kursu bitirince bu yaz evlenecek arkadaşımız Seçil’in düğününde grup olarak gösteri yapmayı planlıyoruz:)
Ayrıca bu hafta 2 iş günü değişim yolculuğu eğitimim var, belki eğitim sonunda çok değişebilirim:)
Herkese güzel bir Pazar günü diliyorum…
Sevgiler

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Son zamanlarda tariflerini okurken hep gülümsüyorum... Teşekkürler

Adsız dedi ki...

Ne kadar keyifli bir hayatınız var. Hem çalışıp hem de hiçbirşeyden geri kalmıyorsunuz. Çok özendim çoook.

Adsız dedi ki...

Bu keki daha önce denemiştim ama benim denediğimin üzerinde toz şekerde vardı. Galiba sizinki değişik tarifi bekliyorum.

Adsız dedi ki...

yazdıklarınızı okuyunca canım arkadaşımı özledim...hemen arıyacam, siz bilmesenizde hersey icin teşekkürler