Pazartesi, Mart 27

Gölcük-Bozdağ




Bu haftasonu çok yakın arkadaşlarımızdan bir çiftin birinci evlilik yıldönümüydü. Güzel bir değişiklik olsun diye gölcük-bozdağa gitmeye karar vermişler. Bize siz de gelin dediler. Biz de fazla nazlanmadan Başakın nası yani evlilik yıldönümünü hep beraber mi kutlayacaksınız! Yeğenin sayesin de çocuktan, sizin yüzünüzden de evlilikten soğudum! laflarını pek takmayıp, arkadaşlara takıldık ve çok güzel bir haftasonu geçirdik.

Cumartesi gecesi gölcük de kaldık. Göl manzaralı oda diye tutturduk. Ama akşam karanlıktan, sabah da sisten gölü görmek kısmet olmadı. Pazar sabahı kahvaltıdan sonra göl çevresinde yürüyüşe çıktık. Kar suları eridiği için göl çevresinde yürüyecek yerler su altında kalmıştı. Hoplayıp, zıplayıp ilerleyebileceğimiz kadar ilerledik. Göl kıyısında bir çay bahçesinde kahvelerimizi içtik. Sonra arabaya doluşup bozdağa gittik. Bir tarafı uçurum olan bol virajlı yollardan sonra tepeye ulaştık. Tepede çok güzel bir otel ve kayak pisti var. Seneye o otelde kalıp, kaymaya(önce öğrenmeye)karar verdik.

Telesiyejle en tepeye çıkıp indik. Yaklaşık yarım saat sürdü ve manzara inanılmazdı. Sonra bir güzel sucuk ekmek yedik. Kayanları izledik. Sonra yine arabaya doluşup İzmir'e döndük.

Yolda İzmir'de oturduğumuz için ne kadar şanslı olduğumuzu konuştuk. Kışın 1.5 saat uzaklıkta kayak merkezi, yazın 40 dakika uzaklıkta masmavi deniz.

Bu arada ailemize yeni bir bebiş daha katılıyor ve ben yarın akşam İstanbul'a gidiyorum. Bu hafta izinliyim yani. Hoşçakalın...

Hiç yorum yok: