tag:blogger.com,1999:blog-11159677.post111765212807146398..comments2023-12-22T04:25:42.133+03:00Comments on Mutfakta gülümse: Semizotları Yarışıyor!!!Unknownnoreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-11159677.post-1118170607837258032005-06-07T21:56:00.000+03:002005-06-07T21:56:00.000+03:00bu haftanın rüküşü başakmı yani?bu haftanın rüküşü başakmı yani?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11159677.post-1117835905491372412005-06-04T00:58:00.000+03:002005-06-04T00:58:00.000+03:00bu semizotu işini burcu gerçekten iyi biliyor benc...bu semizotu işini burcu gerçekten iyi biliyor bence. başak bana biraz bu konuda amatör gibi geldi. burcu semiz otu tarifin için gerçekten çok teşekkürler. sana 100 puan. fakaaaat başak senin daha çokçalışman lazım sanada 5 puan.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11159677.post-1117720143165753302005-06-02T16:49:00.000+03:002005-06-02T16:49:00.000+03:00merhababen başağınkini beğendim çünkü semizotu sal...merhaba<BR/>ben başağınkini beğendim çünkü semizotu salça konmadan sadece domatla (domates) güzel oluyor. bulgur da çok iyi fikir. ağzım sulandı. yarın pazardan alıp yapayım.pınarhttps://www.blogger.com/profile/05999878485920128502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11159677.post-1117710354560506192005-06-02T14:05:00.000+03:002005-06-02T14:05:00.000+03:00Merhabalar,Açıkçası şu anda oldukça tok olmama rağ...Merhabalar,<BR/>Açıkçası şu anda oldukça tok olmama rağmen semizotu tariflerinde ağzım sulandı. Gerçekten ikiside çok başarılı görünüyor. Bende başağın dediğine katılıyorum gerçekten bulgur çoğu kişi tarafından şişmanlatıcı etkisi olduğu düşünülerek az tüketilsede, aslında bulgur az yağlı ve sağlıklı şekilde pişirildiğinde metabolizma için faydalı bir besin öğesidir. Havuç semizotuna ayrı bir tatAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11159677.post-1117701631961681262005-06-02T11:40:00.000+03:002005-06-02T11:40:00.000+03:00Merhaba kızlar, ikisi de çok güzek görünüyor.Burcu...Merhaba kızlar, ikisi de çok güzek görünüyor.<BR/>Burcu'nun tarifini beğendim. Ben normalde havuçsuz pişiririm ama havuçlu da deneyeceğim. Şimdi Başak'ın tarifini bekliyorum.<BR/>İkinizede başarılar.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11159677.post-1117692154461976102005-06-02T09:02:00.000+03:002005-06-02T09:02:00.000+03:00Havucu pişmiş tüketmekten se çiğ tüketmek daha iyi...Havucu pişmiş tüketmekten se çiğ tüketmek daha iyidir. Çünkü pişmiş havuç tüketildiğinde bir süre sonra kan şekrinin düşmesine ve hızlı acıkmaya sebep olur. Aynı şey patates için de geçerlidir. Pişmiş havucun glisemiks indeksi çiğ havuca göre daha yüksektir. Bu bilgileri verdikten sonra doğal olarak havuçsuzu seçmem gerekebilir ama ben sizlere lezzetli olanı yemenizi öneriyorum. İkisini de Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11159677.post-1117691521833812182005-06-02T08:52:00.000+03:002005-06-02T08:52:00.000+03:00sitenizi dün keşfettim ve ziyarete başladım.geneld...sitenizi dün keşfettim ve ziyarete başladım.genelde kilo problemi yaşadığım için yemek sitelerinden uzak durmayı tercih ediyorun ama.diyet.. olunca..<BR/>akşam bendede semizotu vardı.bilseydim size resmin çekip gönderirdim.<BR/>çok güzel görünüyor hepsi.ellerinize sağlık.nagicehttps://www.blogger.com/profile/15428862977287576726noreply@blogger.com