tag:blogger.com,1999:blog-11159677.post111695744513534792..comments2023-12-22T04:25:42.133+03:00Comments on Mutfakta gülümse: Arapsaçı (Rezene)Unknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-11159677.post-1117692653669730282005-06-02T09:10:00.000+03:002005-06-02T09:10:00.000+03:00Sevgili Fethiye Aslında ot yemeklerine kuzu eti ço...Sevgili Fethiye <BR/>Aslında ot yemeklerine kuzu eti çok yakışıyor ama biraz yağlı olmasında dolayı dana etini tercih ediyorum ben. Kuzu etlisini de yedim gerçekten enfes:) Patatesi ilk senden duydum, rezenenin artık mevsimi geçiyor körpesini bulup denemek lazım ...<BR/>teşekkürlerBENhttps://www.blogger.com/profile/05000446958435821319noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11159677.post-1117675385890012682005-06-02T04:23:00.000+03:002005-06-02T04:23:00.000+03:00merhaba!Elinize saglik. Biz bu yemegi kuzu etiyle ...merhaba!<BR/><BR/>Elinize saglik. Biz bu yemegi kuzu etiyle yapariz. Ayrica bir de patates ekliyoruz -- o suyu ceken patates de bir baska lezzetli oluyor. <BR/><BR/>sevgiler.Anonymousnoreply@blogger.com