Salı, Nisan 25

Son durum

Babama aldığım doğum günü hediyesi küçük gelince değiştirmek için dün akşam EGS’ye gittim. Yeni trendleri analiz etmek için Burcu da benimle geldi. Önce değişimi gerçekleştirdik sonra tek tek bütün mağazaları gezdik. Ben moda olan bir tarzı uygulamaya başlayana kadar üzerinden 2 yıl geçiyor demode oluyor. Burcu ise sürekli “trendy” olma çabasında ama benden daha klasik giyiniyor. Geçen sene Burcu ya trendy kıyafetler almak için bir gün uğraşmıştık. Sonunda aldığımız kıyafetleri giydiğinde ise herkes Burcu’yu hamile diye tebrik etmişti. O günden beri beraber “moda analiz” gezilerine çıkmıyoruz.

Bir de ayakkabı konusunda bir çıkmaza düşmüş durumdayız. Dün Burcu bana “benim bir ayakkabı almam lazım çünkü sen geçen hafta yeni bir ayakkabı aldın” dedi. Bende ona ama ben senin 2 hafta önce aldığın ayakkabı yüzünden bu ayakkabıyı aldım” dedim. Nedense sezonda aldığımız ayakkabı sayısının birbirine eşit olması gerekiyormuş gibi bir kural var.
Bu da sürekli bir alışveriş çılgınlığı içinde olmamıza sebep oluyor. Ve sonuç olarak da sürekli tasarruf tedbirleri uyguluyoruz.
Bunun dışında hayatımızdaki gelişmeleri özetleyecek olur isek:
Burcu bu hafta sonu İtalya’ya gidiyor.
Füsla ikimize yarın akşam misafir geliyor. Füs gene tavuk göğsü pişirecekti neyse ki vazgeçti dün akşam çilekli cheese cake yaptı muhteşem oldu ama Burcu’dan fotoğraf makinesi alabilirsem çekebileceğim.
Sevgiler
Bşak

Hiç yorum yok: